ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Εγκρίθηκαν τελικά και οι 7 θέσεις ειδικού ένστολου προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας για το Δήμο Κρωπίας

Εγκρίθηκαν τελικά και οι 7 θέσεις ειδικού ένστολου προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας για το Δήμο Κρωπίας

Δικαίωση των βασικών απαιτήσεων της Δημοτικής Αρχής Κρωπίας και των συλλογικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης και των Εργαζομένων

Φαίνεται ότι ξημερώνουν καλύτερες ημέρες για την εφαρμογή αρμοδιοτήτων δημοτικής αστυνομίας στο Δήμο μας μετά την τελική επίσημη έγκριση από την Κοινή Απόφαση των Υπ.Εσωτερικών και Υπ.Οικονομικών (με υπογραφή των υπουργών Μ.Βορίδη και Χρ.Σταικούρα 17.03.2023) 7 θέσεων προσωπικού (2 Θέσεις δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, 4 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 1 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης). Μετά τις μνημονιακές ανατροπές εργασιακών θέσεων των αρχών του 2010 και την μη λειτουργία Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο μας -παρότι ήταν στο επίσημο οργανόγραμμα υπηρεσιών- ήρθε η ώρα για δικαίωση των απαιτήσεων της Δημοτικής Αρχής.

Το όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κρωπίας είναι έτοιμο από το 2020 και περιμένει… την επίσημη πλέον προκήρυξη από το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπ.Εσωτερικών (17.03.2023) η δαπάνη πρόσληψης θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου μας ενώ οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4765/2021 και του άρθρου 9 του Ν.5003/2022.