ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε θερμό κλίμα η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου το «Καλντερίμι, 99 χρόνια στη Σαλονίκη»τo Σάββατο 22/4, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου

  • Σε θερμό κλίμα, με την παρουσία πολλών φίλων και μελών του συλλόγου και με ιδιαίτερη επιτυχία, τo Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 20:00 μ.μ. ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου σε συνεργασία με το Βιβλιοχαρτοπωλείο ΠΡΟΦΗ και τις Εκδόσεις Ψυχογιός, παρουσίασαν το βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου το «Καλντερίμι, 99 χρόνια στη Σαλονίκη», στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου (Βασιλέως Κωνσταντίνου 47, Κορωπί).

Αποσπάσματα διάβασε η Κωνσταντίνα Γεωργίτση.

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον συγγραφέα, τραγούδι το οποίο αναφέρεται στο εν λόγω βιβλίο και το οποίο απέδωσαν «ακαπελα» οι αδερφές Κωνσταντίνα και Μαρία Γεωργίτση.

Τον συγγραφέα προλόγισαν φίλοι και μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου.

  • Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κρωπίας κος Κιούσης Δημήτριος και ο πρόεδρος της κοινοφελούς επιχείρησης ΣΦΗΤΤΟΣ κος Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας .
  • Ευχαριστούμε την δημοτική αρχή για την παραχώρηση της αίθουσας του αμφιθέατρου του Δημαρχείου Κορωπίου.
  • Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές του συλλόγου, που χωρίς την δικιά τους συνδρομή δεν θα ήταν εφικτή η επιτυχία της εκδήλωσης.
  • Ευχαριστούμε θερμά και όλους εσάς που στηρίζετε τις δράσεις μας, αλλά και όλες τις φιλανθρωπικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος μας.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Τόκης Κωνστ/νος