ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κορωπί: Θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό - «Ζω έναν εφιάλτη, ελπίζω να μην είναι το παιδί μου»

Κορωπί: Θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό - «Ζω έναν εφιάλτη, ελπίζω να μην είναι το παιδί μου»

Κορωπί: Συναγερμός για σκελετό στο Κορωπί – Ανήκει στον 46χρονο προγραμματιστή που αγνοείται;


«Παγωμάρα» προκάλεσε στο πλατό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» η είδηση για την ανεύρεση ενός ανθρώπινου σκελετού λίγες ώρες αφότου έληξε η εκπομπή.

Στο πλατό της εκπομπής βυθισμένη στην αγωνία βρισκόταν η μητέρα του Νίκου Κλειδώνη ο οποίος χάθηκε από το σπίτι του στο Κορωπί την Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκελετός εντοπίστηκε στο 36ο χλμ. της παραλιακής λεωφόρου, στην περιοχή Αλθέα Κορωπίου, από έναν Πολωνό τουρίστα, που έκανε τη βόλτα του στη βραχώδη περιοχή. Ο σκελετός εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο, αριστερά του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου της Αγία Μαρίνας Κορωπίου.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, η σορός περισυλλέχθηκε και απεστάλη σε ιατροδικαστές για την περαιτέρω ερεύνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνοδά στοιχεία τα οποία συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Κρωπίας, φαίνεται πως ανήκει στον 46χρονο Νίκο Κλειδώνη που αγνοείται.

Συγκλονισμένη η μητέρα του Αγγελική Κλειδώνη είπε στο «Τούνελ», «Είμαι πάρα πολύ χάλια, δεν θέλω να το πιστέψω ότι μπορεί να έιναι το παιδί μου νεκρό. Ελπίζω η ταυτοποίηση μέσω DNA να μην επιβεβαιώσει τον εφιάλτη που ζω»…

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Νίκος τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και φοβισμένος και άφηνε να εννοηθεί ότι κινδύνευε η ζωή του…

Στην εκπομπή έφτασε μια καταγγελία που φέρεται ο ίδιος να είχε κάνει στις αρχές για εγκληματική ομάδα που δρα στο Κορωπί και παγιδεύει νέους στο σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών.

Η αδυναμία του άτυχου Νίκου ήταν τα κρυπτονομίσματα. Όπως αποκάλυψαν φίλοι στην εκπομπή μιλούσε ανοικτά παντού για τα χρήματα που είχε στο λογαριασμό του.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/