ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κορωπί: Στιγμές φρίκης έζησαν μαθητές Γυμνασίου από έναν 15χρονο κι έναν 16χρονο - «Του έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι»

Κορωπί: Στιγμές φρίκης έζησαν μαθητές Γυμνασίου από έναν 15χρονο κι έναν 16χρονο - «Του έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι»

Αναστάτωση σε Γυμνάσιο του Κορωπίου από το συστηματικό bullying δύο μαθητών σε βάρος συμμαθητών τους - Σοκάρουν οι περιγραφές από τις μητέρες των θυμάτων

Οι καταγγελίες μικρών παιδιών, μαθητών ενός Γυμνασίου στο Κορωπί, για τις στιγμές φρίκης που έζησαν στα χέρια συμμαθητών τους, έχουν αναστατώσει το σχολείο τους, με τους γονείς και εκπαιδευτικούς να δηλώνουν σοκαρισμένοι.
Οι περιγραφές από τις μητέρες δύο θυμάτων στο Mega, αποτυπώνουν την κόλαση που αντιμετώπισαν τα παιδιά όταν δέχτηκαν τις επιθέσεις.
Σύνφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα ενός 14χρονου, ο γιος της βρέθηκε στο στόχαστρο ενός 15χρονου και ενός 16χρονου, έξω από το σχολείο, πριν από λίγες ημέρες. «Τον προκάλεσαν δεν απάντησε κι επειδή δεν απάντησε, γύρισαν και του έδωσαν μπουνιά. Είχε πέσει ο μικρός κάτω, φανταστείτε έφαγε μπουνιά στη μύτη του, την έσπασε κι ενώ είχε πέσει κάτω κι αιμορραγούσε άλλος του έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι» είπε χαρακτηριστικά.

Ο μικρός, όπως ανέφερε, υπέφερε στα χέρια των συμμαθητών του, για 3 ολόκληρα χρόνια, όμως φοβόταν να αποκαλύψει τα όσα περνούσε και το έκανε όταν πια δεν μπορούσε να το κρύψει.
Στο στόχαστρο των ίδιων δραστών βρέθηκε προ ημερών και ένας 15χρονος μαθητής.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι δράστες χτύπησαν λίγα μόνο μέτρα από την είσοδο του σχολείου.
Έξω από το σχολείο τις τελευταίες ημέρες το κλίμα είναι τεταμένο από τους συγκεντρωμένους γονείς. Μάλιστα, η μητέρα ενός εκ των φερόμενων δραστών επιχείρησε, σύμφωνα με το Mega, να μετατοπίσει ευθύνες και προς την πλευρά των παιδιών που δέχτηκαν επίθεση.
Τα μαθήματα το πρωί στο σχολείο έγιναν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, με τις συζητήσεις για τα βίαια περιστατικά να κυριαρχούν.
Σημειώνεται πως σε βάρος των δύο ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, με τις έρευνες να συνεχίζονται και την ανησυχία στην τοπική κοινωνία να είναι διάχυτη.

Πηγή:https://www.protothema.gr/