ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δ. Κιούσης: «Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η συνεργασία μας με τον Νίκο Χαρδαλιά.»
Featured

Δ. Κιούσης: «Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η συνεργασία μας με τον Νίκο Χαρδαλιά.»

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εργασίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής.

Άκρως εποικοδομητική ήταν η πρώτη συνάντηση εργασίας του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής, που είχε ως στόχο την ενημέρωση τους για το πώς θα κινηθεί η Περιφέρεια την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο 2024 – 2028.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασε τις προτεραιότητες της Περιφέρειας καθώς και τους τρόπους συνεργασίες με τους Δήμους της Αττικής.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης,χαρακτήρισε τη συνάντηση εξαιρετικά εποικοδομητική τονίζοντας ότι τέθηκαν εκατέρωθεν σημαντικά θέματα που θα πρέπει να επιλυθούν. Κι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι οιωνοί είναι πολύ καλοί και πιστεύω ότι θα πορευθούμε στο σωστό δρόμο την επόμενη πενταετία.»