ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κορωπί: Σε 46χρονο αγνοούμενο για 3 μήνες ανήκε ο σκελετός που εντοπίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου

Κορωπί: Σε 46χρονο αγνοούμενο για 3 μήνες ανήκε ο σκελετός που εντοπίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία ταυτοποίησης - Ο 46χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 28 Αυγούστου

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του Νίκου Κλειδώνη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Κορωπί τον Αύγουστο. Όπως ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», οι διαδικασίες ταυτοποίησης σε έναν ανθρώπινο σκελετό που είχε βρεθεί τυχαία στις αρχές Νοεμβρίου σε δύσβατη παραλιακή θαμνώδη περιοχή, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, έδειξαν πως ανήκε στον 46χρονο προγραμματιστή, προς επιβεβαίωση των αρχικών εκτιμήσεων.

Ο Νίκος Κλειδώνης είχε εξαφανιστεί στις 28 Αυγούστου από την περιοχή του Κορωπίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του στις 4 Σεπτεμβρίου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 46χρονος φαίνεται πως, λόγω του επαγγέλματός του, διαχειριζόταν μεγάλα χρηματικά ποσά σε επενδύσεις μέσω κρυπτονομισμάτων. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει η μητέρα του στο «Φως στο Τούνελ», λίγο πριν την εξαφάνισή του έδειχνε φόβο και ανησυχία.