ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου από την Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου «Κάτι κρυφό μυστήριο» της Καρολίνας Μέρμηγκα, εκδ. Μελάνι Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 στις 6:00 μ.μ.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του βιβλίου της Καρολίνας Μέρμηγκα «Κάτι κρυφό μυστήριο», εκδ. Μελάνι, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 6:00 μ.μ., με αφορμή τον εορτασμό για την επέτειο των 200 χρόνων από το 1821.

Η συγγραφέας θα συζητήσει μαζί μας για τον ήρωά της, τον Ιωάννη Καποδίστρια, αυτό τον «ξένο» που βρίσκεται σήμερα ολόγυρά μας, παντού και πουθενά, που το αποτύπωμα του έργου του είναι ακόμα ορατό, ο ίδιος ακόμα άγνωστος.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν με μήνυμα  για να λάβουν τον κωδικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Πληροφορίες: 210-6626295 & 693-6298467