ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συγκίνηση και μεγάλη συμμετοχή στο 1ο Τουρνουά προς τιμήν του αείμνηστου προέδρου του Γ.Σ. Κορωπίου, Γεώργιο Αλεξίου

Συγκίνηση και μεγάλη συμμετοχή στο 1ο Τουρνουά προς τιμήν του αείμνηστου προέδρου του Γ.Σ. Κορωπίου, Γεώργιο Αλεξίου

Με ένα τουρνουά βόλεϊ κοριτσιών και κατάμεστη κερκίδα από μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλητισμού, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου τίμησε τη μνήμη του Γεωργίου Αλεξίου, του επί 13 χρόνια προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου μέχρι και το 2023 όπου κι έφυγε τόσο αναπάντεχα από κοντά μας λόγω σοβαρής ασθένειας.

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της γυμνάστριας και προπονήτριας του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου Χριστίνας Μπέλλου με τη συνδρομή του Ανδρέα Δρακόπουλου και των μελών του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, και οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Ντούνης και Σπύρος Λάμπρου.

Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά σε μια σεμνή τελετή γεμάτη συγκίνηση η αδελφή του αείμνηστου προέδρου κα. Αναστασία Αλεξίου - Κόλλια, παρέλαβε από το Γυμναστικό Σύλλογο τιμητική αναμνηστική πλακέτα στη μνήμη του προέδρου επί σειρά ετών Γεώργιου Αλεξίου (2011 – 2023). Η κα Κόλλια εμφανώς συγκινημένη είπε ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου ήταν η μεγάλη αγάπη του αδελφού της Γιώργου Αλεξίου, ο οποίος λάτρευε τα παιδιά κι είχε δώσει τη ζωή του για την ανάπτυξη του Συλλόγου. Συνέχιζε αδιάκοπα να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αγνοώντας, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά, ακόμη και τις συνεχείς συστάσεις της οικογένειάς του να προσέξει και λίγο τον εαυτό του.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημαντική πορεία και παρουσία του Γιώργου Αλεξίου στα αθλητικά δρόμενα της πόλης, λέγοντας ότι αφιέρωσε τη ζωή του για την ανάπτυξη του αθλητισμού μέσω του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου. Με υποδειγματική αφοσίωση φρόντιζε για τα πάντα, από τις ακαδημίες μέχρι τη μεγάλη ομάδα και ήταν αταλάντευτα πιστός στα ραντεβού του με τον αθλητισμό. Αυτή είναι η παρακαταθήκη που άφησε και αυτή οφείλουμε να συνεχίσουμε, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κρωπίας, ο οποίος συνεχάρη ιδιαίτερα την κα. Χριστίνα Μπέλλου για αυτή την πρωτοβουλία της, όπως επίσης και το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου.

Στο 1ο Τουρνουά «Γεώργιος Αλεξίου» συμμετείχαν οι ομάδες βόλεϊ κοριτσιών Κ- 18 του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου, του ΓΣ Γλυκών Νερών, του ΟΦ Γέρακα και του Ιωνικού Νικαίας.