ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι δωρεάν εργασίες μαζικών τοπικών συνδέσεων αποχέτευσης ακαθάρτων σε περιοχές της πόλεως Κορωπίου

Ειδικότερα, συνεργεία πραγματοποιούν συνδέσεις στις οδούς, Αρκαδίου, Τρεμπεσίνας, Αρτέμιδος, Σπύρου Δάβαρη, Σπετσών, Σπ.Θεοχάρη, Θάσου, Χ. Ε Ντούνη και Αβέρωφ. (περιοχή 4 βλ επισυναπτόμενο χάρτη).
Σύντομα σε άλλα 4 μέτωπα γειτονιών ξεκινούν οι εργασίες.
 
 Η εξέλιξη των έργων αυτών έχει ορίζοντα, το καλοκαίρι του 2022 με την λειτουργία της Κεντρικής Αποχέτευσης Ακαθάρτων και του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ).
Το μεγάλο αυτό εμβληματικό έργο ανάσας ζωής και προστασίας της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, ένα αυτονόητο έργο υποδομής που απαίτησαν οι πολίτες μας εδώ και δεκαετίες, γίνεται πράξη.
 
Οι οδηγίες για τους ιδιοκτήτες για τις συνδέσεις αποχέτευσης
Η τεχνική υπηρεσία Δήμου Κρωπίας στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζει τα παρακάτω : Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξέλιξη των εργασιών τοπικών συνδέσεων, οι ιδιοκτήτες περιοχών της πόλης του Κορωπίου, οφείλουν σε συνεννόηση με τον μηχανικό ή τον υδραυλικό τους να σημειώσουν με Χ το σημείο σύνδεσης με την οικία τους.
Οι δωρεάν συνδέσεις είναι υποχρεωτικές για κάθε ακίνητο (οικία ή οικόπεδο) ενώ διανέμονται από ομάδα στελεχών του Δήμου και της αναδόχου εταιρίας έντυπα της αίτησης στις περιοχές αυτές, τα οποία και πρέπει να συμπληρωθούν.
Σε ότι αφορά τα λύματα, θα σας ενημερώσει ο Δήμος πότε ακριβώς θα παροχετευτούν, εντός του καλοκαιριού του 2022, αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί (έχει προγραμματιστεί για τέλη του Ιουνίου 2022) με νεότερη ανακοίνωση.
Ζητούμε την κατανόηση σας για την προσωρινή ταλαιπωρία και επιζητούμε τη συνεργασία σας. Το όφελος της λειτουργίας του μεγάλου έργου είναι τεράστιο για τις ζωές μας, για το φυσικό και δομημένο περιβάλλον.
--------------------------------
Οι προαπαιτούμενες ενέργειες των ιδιοκτητών είναι :η συμπλήρωση της αίτησης και η σημείωση με Χ στο σημείο σύνδεσης με την οικία τους.
• Ηλεκτρονική και τηλεφωνική ενημέρωση : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 213 2000 708
• Ψηφιακή εφαρμογή αίτησης στο https://dimotis.koropi.gr/
 
 ( AITHΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ https://dimotis.koropi.gr/e-services/apoxeteysis.html
 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι
 
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι