ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Κρωπίας Δημήτρη Κιούση και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θωμά Κιούση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις της σχολικής περιόδου 2021-2022.

Μήνυμα Δημάρχου Δημήτρη Κιούση
 
«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
Ευχόμαστε μια επιτυχημένη συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2021-2022. Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας ως Δήμος Κρωπίας, ως Δημοτικό Συμβούλιο. Η αγάπη της οικογένειάς σας, η αγάπη των καθηγητών σας, προσθέτει δύναμη στην προσπάθειά σας. Οι στόχοι και οι προσδοκίες σας ποτέ δεν εξαντλούνται σε εξεταστικές διαδικασίες. Είναι απλά ένας σταθμός στα πρώτα βήματά σας, είτε για ακαδημαϊκή, είτε για επιστημονική και επαγγελματική πορεία. Δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχουν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες αρκεί να υπάρχει αφοσίωση σε ότι αποφασίσετε να κάνετε! Καλή επιτυχία!»
 
Μήνυμα Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θωμά Κιούση
 
«Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι η πρώτη δοκιμασία στη ζωή σας για τον κόσμο της γνώσης, της ανάπτυξης και της προόδου. Με ψυχραιμία, αισιοδοξία και προπάντων αυτοπεποίθηση θα τα καταφέρετε. Εύχομαι επίσης στις οικογένειές σας που βρίσκονται πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν σε κάθε επιλογή σας, όπως και στους καθηγητές σας που σας καθοδηγούν, να έχουν δύναμη, κατανόηση και υπομονή.
Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, που στηρίζει πάντα τους μαθητές, ανακοινώνει, μέσω της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, τη διεξαγωγή από το Δήμο Κρωπίας διαδικτυακού σεμιναρίου ενημέρωσης για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών των υποψηφίων.
Η σκέψη και οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν!
Καλή επιτυχία!»