ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πορεία ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ : «Οκτώ δήμοι, Μία αγκαλιά ανακούφισης ασθενών με καρκίνο», Τρίτη 7 Ioυνίου 2022, 19:00, Σπάτα (έδρα της Μονάδας Γαλιλαία της Ι.Μ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής) - Δήλωση Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Ν. Κιούση

«Προσκαλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να περπατήσουμε όλοι μαζί, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, ώρα 19:00, στην έδρα της  Ανακουφιστικής Μονάδας της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής «Γαλιλαία» στα Σπάτα στην συμβολική πορεία που διοργανώνουμε 8 Δήμοι των Μεσογείων για να υποστηρίξουμε τους ασθενείς με Καρκίνο και τις οικογένειές τους. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους. Για το Δήμο Κρωπίας, είναι μια υπερήφανη πορεία Θάρρους και Υποστήριξης για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους! Επιπλέον, στηρίζουμε  εμπράκτως την μεγάλη προσπάθεια της Μητρόπολης μας, με την αφιέρωση των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων Σφήττεια 2022 στη «Γαλιλαία».

Η πορεία της Γαλιλαίας θα ξεκινήσει από τον προαύλιο χώρο της Μονάδας  (οδός Αγ. Δημητρίου 23) και θα καταλήξει μέσω των οδών Αναστάσεως Χριστού και Διαδόχου Κωνσταντίνου στο Δημοτικό Στάδιο Σπατών στο οποίο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.