ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την περίοδο 2022 – 2023,στη Φιλαρμονική ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ του Δήμου Κρωπίας - Δείτε πληροφορίες...

Δτ ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ23.09.2022 :Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την περίοδο 2022 – 2023,στη Φιλαρμονική ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ του Δήμου Κρωπίας.Οι εγγραφές και η διδασκαλία είναι δωρεάν
Ανακοινώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών στην Φιλαρμονική ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ του Δήμου Κρωπίας ξεκίνησαν, από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και θα διαρκέσουν έως και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Σαββάτου και Κυριακής κατά τις ώρες 17:00 έως 19:30, στο κτήριο της Φιλαρμονικής, επί της οδού Τιμίου Σταυρού και Πίνδου 1. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-6622508 (τις ώρες των εγγραφών 17:00-19:30) Η διδασκαλία είναι δωρεάν και τα μαθήματα διεξάγονται δια ζώσης (με όλα τα προβλεπόμενα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα ) και διαδικτυακά. Υπεύθυνος λειτουργίας και εγγραφών, ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής, Ηλίας Σωφρόνης.
Στην Φιλαρμονική θα λειτουργήσουν τα εξής Τμήματα:
  1. Τμήματα προετοιμασίας για παιδιά από 5 -7 ετών.
  2. Τμήματα θεωρίας της Μουσικής.
  3. Σχολές πνευστών (χάλκινων-ξύλινων).
  4. Σχολές κρουστών.
  5. Τμήμα εκμάθησης Μουσικής για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
  6. Τμήματα ενηλίκων.
  7. Ταχύρρυθμα τμήματα.
Δήλωση του προέδρου του ΝΠΔΔ Σφηττός, Κωνσταντίνου Κωνσταντάρα με αφορμή την έναρξη των εγγραφών : Μετά από δύο χρόνια σκληρής δοκιμασίας από την πανδημία -που ακόμα δεν έχει τελειώσει- για την σημαντική αυτή δομή δωρεάν παροχής μουσικής εκπαίδευσης-παιδείας σε παιδιά και ενήλικες του Δήμου μας, φιλοδοξούμε με τη βοήθεια του Θεού, με τον ενθουσιασμό, την αφοσίωση και την αυταπάρνηση του ολιγάριθμου προσωπικού μας και με την ενεργή συμμετοχή σας, να ξεκινήσουμε τη φετινή περίοδο, τα νέα τμήματά μας. Ο Αρχιμουσικός μας, Ηλίας Σωφρόνης και η Αγγελική Παπά θα είναι όπως πάντα στο πλευρό των παιδιών και των γονέων τους, στο πλευρό κάθε δημότη, ανεξαρτήτως ηλικίας, που θα θελήσει να εγγραφεί στα τμήματα και να εκπαιδευτεί.
Όλες οι παροχές είναι δωρεάν.