ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 Ο διεθνής αγώνας σφαιροβολίας «𝗧𝗛𝗘 𝗛𝗘𝗥𝗢» 𝗜𝗦𝗦𝗣𝗠 στην πλατεία Ηρώων στο Λαύριο

Ο διεθνής αγώνας σφαιροβολίας «𝗧𝗛𝗘 𝗛𝗘𝗥𝗢» 𝗜𝗦𝗦𝗣𝗠 στην πλατεία Ηρώων στο Λαύριο

Συνέντευξη τύπου διοργανώθηκε σήμερα, Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου με αφορμή τη διοργάνωση του διεθνή αγώνα σφαιροβολίας Street Shot Put την Κυριακή 2 Απριλίου, στην Πλατεία Ηρώων στο Λαύριο.

Ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Βουλευτής Αν. Αττικής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Mesogeia Festival Βασίλης Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος και Προέδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ Χάρης Ζαγουρής, ο γραμματέας της οργανωτικής επιτροπής, μέλος ΔΣ ΣΕΓΑΣ και Παγκόσμιος Πρωταθλητής κ. Χάρης Παπαδιάς, ο Τεχνικός Υπεύθυνος του αγώνα κ. Ιωάννης Δόνδωρος και η Διευθύντρια της Διεθνούς Συνάντησης κα Αριάδνη Δάδα.

To Mesogeia Festival, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαυρεωτικής, την Περιφέρεια Αττικής, την ΔΑΝΕΤΑΛ Α.Ε, τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και τους τοπικούς αθλητικούς ομίλους Α.Π.Σ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ και Γ.Σ. Κερατέας διοργανώνουν το διεθνή αγώνα σφαιροβολίας «THE HERO» ISSPM (International Street Shot Put Meeting) στον οποίο θα συμμετέχουν οι καλύτεροι Έλληνες πρωταθλητές και θα συναγωνιστούν με ξένους αθλητές στις κατηγορίες των εφήβων - νεανίδων, νέων -νέες, ανδρών και γυναικών σε αστικό περιβάλλον με μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά.

Ετοιμαστείτε για μια ημέρα με σημαντικούς αθλητές στη σφαιροβολία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο!

336676676_1240692730215437_2359431723141912908_n_b0c09.jpg