ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής υποδέχθηκε στελέχη του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός άσκησης ετοιμότητας

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής υποδέχθηκε στελέχη του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός άσκησης ετοιμότητας

Συνάντηση για προγραμματισμό άσκησης ετοιμότητας

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς υποδέχθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στο Δημαρχείο Λαυρίου στελέχη του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός άσκησης ετοιμότητας σε περίπτωση εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς.

Μαζί με τον κ. Φοίβο Θεοδώρου, Γενικό Διευθυντή Συντονισμού και τους συνεργάτες του, τον κ. Δημήτριο Αλεξανδρή, Διευθυντή Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και την κ. Ναταλία Πατσιώτη, Προϊσταμένη Τμήματος Τεκμηρίωσης & Χαρτογραφικής Υποστήριξης, συζήτησαν για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν σχετικά με τη διοργάνωση άσκησης ετοιμότητας, προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών και εκκένωσης περιοχών σε περίπτωση εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς η οποία θα πραγματοποιηθεί στις περιοχές του Σουνίου και του Αγίου Γερασίμου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ηλίας Στουραΐτης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ελένη Κανελλοπούλου, ο Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Φλεβάρης, ο Διοικητής της Π.Υ. Λαυρίου Βασίλης Πολύζος, ο Διοικητής του Α.Τ. Λαυρεωτικής Αχιλλέας Μπογδανίδης, ο Δασάρχης Λαυρίου Χρήστος Αντωνέλης και οι αρμόδιοι υπάλληλοι πολιτικής προστασίας του Δήμου Λαυρεωτικής Ευάγγελος Πανάγος και Δημήτριος Ανέστης.