ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευχαριστίες 2ο Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου

Όλοι γνωρίζουμε ότι η συντήρηση των σχολείων αποτελεί υποχρέωση του εκάστοτε Δήμου. Στο σχολείο μας πρόσφατα μια απλή συντήρηση κάποιων σαθρών τοιχίων συνδυάστηκε με μια αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση πέρα από συμβατικές υποχρεώσεις και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. «Υπεύθυνοι» γι΄ αυτό ήταν ο κος Χάρης Ζαγουρής με το άκρως επαγγελματικό συνεργείο της ΔΑΝΕΤΑΛ. Έτσι, ενώ επισκευάστηκαν τα σαθρά τοιχία στο προαύλιο αλλά και το τοιχίο που συγκρατούσε το κάγκελο της περίφραξης, δημιουργήθηκε επιπλέον, κατά μήκος του γηπέδου μπάσκετ, μια μικρή κερκίδα για να κάθονται τα παιδιά σε αγώνες αλλά και στην ώρα του διαλείμματος.
Επίσης, το συνεργείο της ΔΑΝΕΤΑΛ ολοκλήρωσε το κλάδεμα των εξωτερικών δέντρων (τη δουλειά βέβαια, είχε ξεκινήσει ο συνάδελφος δάσκαλος κος Θάνος Θανάσης) και καθάρισαν το χώρο, από απορρίμματα και μπάζα πολλών ετών.
Ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε και στον Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής κο Γιάννη Γιαννάκη για τις ενέργειες του όπως, για την κατασκευή της συρόμενης πόρτας που διευκολύνει τη διέλευση βαρέων οχημάτων αλλά και ως εναλλακτική λύση στην αποχώρηση μαθητών σε περιόδους πανδημίας.
Φυσικά στις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης δε θα μπορούσε να λείψει ο Σύλλογος Γονέων ο οποίος διέθεσε στο σχολείο πολύ καλής ποιότητας καλαμιές σκίασης για την πέργολα πλησίον της Παιδικής Χαράς, την τοποθέτηση των οποίων ανέλαβαν εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.
Είναι πολύ ευχάριστο να συναντάς σε ένα δήμο και ειδικότερα σε μια σχολική κοινότητα τόσους πρόθυμους ανθρώπους να προσφέρουν ό,τι μπορούν και να ρίχνουν πινελιές χρώματος στη γκρίζα πραγματικότητα που ζούμε.
Σας ευχαριστούμε πολύ!
 
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
 
Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και δρόμος