ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δήλωση υποψήφιας δημάρχου Λαυρεωτικής Ιωάννας Κουλουβράκη

Δήλωση υποψήφιας δημάρχου Λαυρεωτικής Ιωάννας Κουλουβράκη

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια, ήρθε η στιγμή να αφήσω την ιδιότητα μου ως Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου. Είναι ένας κύκλος που έκλεισε για να μπορώ να αφοσιωθώ εξ ολοκλήρου στον αγώνα μου για την τοπική αυτοδιοίκηση, για την βελτίωση του τόπου μου που τόσο αγαπώ, ως υποψήφια Δήμαρχος Λαυρεωτικής.

 Όλα αυτά τα χρόνια και εν μέσω κορονοϊού ήταν γεμάτα από πολλές και πρωτόγνωρες εμπειρίες, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, σκληρή δουλειά, συνεργάτες καλούς και έμπιστους αλλά και ανθρώπους στους οποίους η καθαρότητα μου και η προσήλωση στην ανάπτυξη του λιμένα και της πόλης μου και όχι στο προσωπικό συμφέρον δεν άρεσε και δεν συμβάδιζε με τις δικές τους “αξίες”. Δεν κρατώ ωστόσο τις δυσκολίες, κρατώ το γεγονός ότι ήμουν η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος από την ίδια την πόλη του Λαυρίου και το ότι έβαλα το λιθαράκι μου στην πολύ επιτυχημένη πορεία του Οργανισμού.

 Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά πολύ φτάνοντας τα 6 εκατομμύρια ευρώ από 1 που παραλάβαμε, επέστρεψε η κρουαζιέρα στο λιμάνι και μάλιστα ως homeport, έγινε τακτοποίηση και αύξηση των εσόδων, τέθηκαν οι βάσεις για την τουριστική ανάπτυξη με το έργο των νέων 200 πλωτών θέσεων ελλιμενισμού που τρέχει, κλείδωσε η έλευση του Προαστιακού που τόσα χρόνια αναμένει όλη η τοπική κοινωνία. Αυτά και ακόμα περισσότερα έργα, με συνέπεια, αξιοπρέπεια και αποτελεσματικότητα, θα μπορώ να φέρω στο Δήμο μας, και με εφόδια όλη αυτή τη τεχνοκρατική γνώση που μου προσέφερε ο ΟΛΛ, θα παλέψω ακόμα περισσότερο και για την Κερατέα που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη.

 Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό που με εμπιστεύτηκε σε αυτή τη νευραλγική θέση, τους συνεργάτες μου και μέλη του Δ.Σ., όλους τους φορείς και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι αλλά και τους επαγγελματίες και τέλος ευχαριστώ θερμά όλο το προσωπικό του Οργανισμού για την άψογη συνεργασία. Αποχαιρετώντας λοιπόν τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, επιστρέφω εκεί που ανήκω, και θα αφιερώσω όλο μου το χρόνο και τη μαχητικότητά μου για να φέρω τα καλύτερα δυνατά αποτέλεσμα και στη Λαυρεωτική μας