Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λαυρεωτικής σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) διοργανώνουν σειρά Διαδικτυακών Δράσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την κατάθλιψη.
Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας μπορεί να έχει καθοριστική συμβολή στην έγκαιρη διάγνωση της κατάθλιψης μέσα από την ενημέρωση και την ορθή πληροφόρηση.
Η δράση αποτελείται από τρεις ενότητες ομιλιών με τα παρακάτω θέματα:
Ενημέρωση / Ψυχο-εκπαίδευση για την κατάθλιψη: Κατηγορίες, συμπτώματα, αντιμετώπιση και συννοσηρότητα.
Κατάθλιψη εν μέσω Covid 19: Επιπτώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές), στην οργανική υγεία και οικονομικές συνέπειες. Ζώντας με την κατάθλιψη – Μορφές θεραπείας – Συμπτώματα εφόσον έχουμε νοσήσει από Covid – 19.
Κατάθλιψη – υποστήριξη των φροντιστών
Ομιλήτρια της δράσης είναι η Ψυχολόγος κα Σμαράγδα Χρηστάκη.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συναντήσεις μέσω:
https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias
09.04.2021 - https://zoom.us/j/97586670243
16.04.2021 - https://zoom.us/j/99069703661
23.04.2021 - https://zoom.us/j/95607995163
Ας μιλήσουμε για την κατάθλιψη χωρίς φόβο συμβάλλοντας στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της!