ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σε εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων του Δήμου Λαυρεωτικής παρέστη ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς

Σε εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων του Δήμου Λαυρεωτικής παρέστη ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς

Σε εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων του Δήμου Λαυρεωτικής παρέστη σήμερα, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς μαζί με την Πρόεδρο του Δ.Σ. και Αντιδημάρχους του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν σε σχετικές εκδηλώσεις τις οποίες διοργάνωσαν:

  • ο Εξωραϊστικός και πολιτιστικός σύλλογος «Αγ. Ιωάννης» - Εργατικές κατοικίες Λαυρίου, στα γραφεία του συλλόγου με τον Πρόεδρο Φώτη Παπαλέξη να κόβει την παραδοσιακή πίτα
  • ο Εξωραϊστικός σύλλογος Καλοπήγαδου (Βρωμοπούσι) ΓΑΛΗΝΗ στα γραφεία του συλλόγου με τον Πρόεδρο Αποστόλη Μαρέντη να κόβει την παραδοσιακή πίτα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρώην δήμαρχος Κώστας Λεβαντής.
  • ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής (ΝΑΟΛ) στα γραφεία του συλλόγου στο Λιμάνι Λαυρίου με τον Πρόεδρο Γιάννη Σοφικίτη να κόβει την παραδοσιακή πίτα. Παράλληλα, βραβεύσαμε τους αθλητές και τις αθλήτριες (πληρώματα και καπετάνιους) που διακρίθηκαν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θάλασσας το 2023. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δ/νων σύμβουλος του Ο.Λ. Λαυρίου Γιώργος Βακόνδιος.
  • ο Σύλλογος Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δασκαλειού Γ΄ Λιμανάκι «ΒΙΝΤΖΙ» στην ταβέρνα «Σταφυλομέλι» με τον Πρόεδρο Δημήτρη Λάμπρου να κόβει την παραδοσιακή πίτα παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου ενώ ακολούθησε διασκέδαση με φαγητό και ζωντανή μουσική.

Και του χρόνου με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!

420062035_7466795840049411_8469686550011195579_n_34faf.jpg