ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι ο επόμενος “σταθμός” του ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops

Ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι ο επόμενος “σταθμός” του ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, θα δοθεί το πρώτο τζάμπολ του ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops, του τουρνουά μπάσκετ 3x3, στην Πλατεία Ηρώου στο Λαύριο!

Το ΔΕΗ 3x3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops, η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει, με το Λαύριο να παίρνει την “ασίστ” από τη Βούλα και τον Κορυδαλλό και να αποτελεί την τρίτη “στάση” του τουρνουά. Η εκδήλωση που ψυχαγωγεί μέσα από την άθληση και απευθύνεται σε όλους φιλοξενείται από τον Δήμο Λαυρεωτικής Περιλαμβάνει τουρνουά 3x3 για 3 μικτές ηλικιακές κατηγορίες (10-13 ετών, 14-17 ετών, 18+ ετών), ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πολλές παράλληλες δράσεις με εκπλήξεις και δώρα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δήλωσε συμμετοχή στο ΔΕΗ 3x3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops του Λαυρίου στο https://dei3x3.eurohoops.net/tournament/lavrio/ !

Ο πυρήνας του ΔΕΗ 3x3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops στο Λαύριο θα είναι το τουρνουά 3x3, αλλά οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με πολλές παράλληλες δράσεις. Μοναδικά challenges για μικρούς και μεγάλους, με εκπλήξεις και δώρα, Street Basketball Show του freestyler Dude K, φουσκωτό γήπεδο - τραμπολίνο για καρφώματα και Face Painting θα μοιράσουν χαρά και θα διασκεδάσουν όλη την οικογένεια. Όλοι οι επισκέπτες της διοργάνωσης θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα μεγάλο δώρο!

Το ΔΕΗ 3x3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, αναδεικνύοντας τους καθημερινούς «πρωταγωνιστές» κάθε γειτονιάς, με στόχο την ψυχαγωγία μέσα από την άθληση, αλλά και την περαιτέρω διάδοση του 3×3. Μετά τις δύο πρώτες εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Κορυδαλλό και Βούλα, το Λαύριο είναι η πρώτη από τις εννέα γειτονιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα διοργανώσουν το τουρνουά μπάσκετ 3x3 και αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Πληροφορίες

Πλατεία Ηρώου, Λαύριο

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

10:00 - 18:00

Ηλικιακές κατηγορίες τουρνουά: 10-13 ετών, 14-17 ετών, 18+ ετών

Παράλληλες δράσεις: Φουσκωτό γήπεδο, Face Painting, Street Basketball Show, Open Challenge, Shooting Challenge, Αναμνηστικά Δώρα, Μεγάλος Διαγωνισμός