ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Δήμος Λαυρεωτικής φιλοξενεί το 𝝙𝝚𝝜 𝟯×𝟯 𝗣𝗢𝗪𝗘𝗥 𝗧𝗢 𝗧𝗛𝗘 𝗛𝗢𝗢𝗗 𝗯𝘆 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗵𝗼𝗼𝗽𝘀

Ο Δήμος Λαυρεωτικής φιλοξενεί το 𝝙𝝚𝝜 𝟯×𝟯 𝗣𝗢𝗪𝗘𝗥 𝗧𝗢 𝗧𝗛𝗘 𝗛𝗢𝗢𝗗 𝗯𝘆 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗵𝗼𝗼𝗽𝘀

Mε μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, φίλων του μπάσκετ και όχι μόνο, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Ηρώου στο Λαύριο αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, στο πλαίσιο του ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops.

Καλούμε τον κόσμο να απολαύσει τα παχνίδια, το μοναδικό Street Basketball Show του freestyler Dude K, Basketball challenges για μικρούς και μεγάλους, Face Painting, 360° photobooth, ενώ αργά το απόγευμα να δουν τους τελικούς και τις βραβεύσεις.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά:

❝Ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι πάντοτε αρωγός σε αθλητικές δράσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη. Μια εκδήλωση που ψυχαγωγεί μέσα από την άθληση και απευθύνεται σε όλους, φιλοξενείται σήμερα από τον Δήμο Λαυρεωτικής.

Ευχαριστούμε τη ΔΕΗ και το Eurohoops για τη σημερινή επιτυχημένη διοργάνωση, με τα παιδιά και τις οικογένειές τους να την απολαμβάνουν. Είναι μια εκδήλωση που έχει συμβάλλει στην επισκεψιμότητα στον Δήμο μας και ελπίζουμε να έχουμε και στο μέλλον αντίστοιχες δράσεις που βοηθούν την τοπική κοινωνία.❞