ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πρόσκληση στην Ημερίδα «Ενημέρωση Πολιτών για θέματα Πυροπροστασίας» στο Δήμο Λαυρεωτικής

Πρόσκληση στην Ημερίδα «Ενημέρωση Πολιτών για θέματα Πυροπροστασίας» στο Δήμο Λαυρεωτικής

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Λαυρεωτικής και τα Κοινοτικά Συμβούλια της Δημοτικής Ενότητας Λαυρίου και Αγίου Κωνσταντίνου, διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «Ενημέρωση Πολιτών για θέματα Πυροπροστασίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/03/2024 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Παλαιού Μηχανουργείου στο Λαύριο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των πολιτών και των φορέων της ευρύτερης περιοχής, για την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με τις υποχρεώσεις καθαρισμού και πυροπροστασίας οικοπεδικών εκτάσεων και ακινήτων, από ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και επιμισθωτές.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση, προκειμένου απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκόμενων.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε για την συμμετοχή σας στην ανωτέρω εκδήλωση, προκειμένου απαντηθούν θέματα αρμοδιότητάς σας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου και το Δασαρχείο Λαυρίου, παρακαλούνται όπως ορίσουν ένα ή δύο υπαλλήλους τους (κατά την κρίση τους) για τον ίδιο λόγο.

Συμπληρωματικά σάς γνωρίζουμε, ότι όμοια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στην Κερατέα, την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας.