ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες εκδίκασης, 29 και 30 Νοεμβρίου 2021, των ενστάσεων του Εθνικού Κτηματολογίου για την Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνο

Σε συνέχεια ανακοίνωσης που απεστάλη από το Γραφείο Κτηματογράφησης σας ενημερώνουμε ότι, ορίστηκαν οι παρακάτω ημερομηνίες εκδίκασης, 29 και 30 Νοεμβρίου 2021, των ενστάσεων του Εθνικού Κτηματολογίου για την Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου. Τα πινάκια έχουν τοιχοκολληθεί στα Δημαρχεία Κερατέας και Λαυρίου και στην Κοινότητα του Αγίου Κωνσταντίνου.


Οι ενστάσεις θα εξετασθούν μέσω τηλεδιάσκεψης. Οι ενδιαφερόμενοι καθώς και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι και τεχνικοί σύμβουλοι, αποκλειστικά τρεις (3) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση πρέπει να:

- προσκομίσουν στο γραφείο κτηματογράφησης τον φάκελο της υπόθεσής τους.


- αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τυχόν επιπρόσθετα στοιχεία τα οποία επιθυμούν να ληφθούν υπόψη από την Επιτροπή. Στο θέμα θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός πίνακα ενστάσεων και ο αριθμός πρωτοκόλλου της ένστασης, τα οποία αναγράφονται στα έγγραφα που τοιχοκολλούνται.