ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκαν τα Θυρανοίξια για το Εκκλησάκι του Αγίου Παΐσίου, στην 21η ΜΚΒ της Πολεμικής Αεροπορίας «NΙΚΗ» στην Πλάκα Κερατέας.

Χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 21/7/22, τα Θυρανοίξια για τον Ι.Ν. του Αγίου Παΐσίου στην 21η ΜΚΒ της Πολεμικής Αεροπορίας «NΙΚΗ» στην Πλάκα Κερατέας.
 
Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την ανέγερση του Ι.Ν. της 21ης ΜΚΒ και των Διοικητών κ.κ. Γ. Δημητρίου και Γ. Μπεθάνη ενώ ειδικότερα είχε ασχοληθεί ο εργαζόμενος στην 21η ΜΚΒ κ. Λεωνίδας Μακαρώνης.
 
Η ανέγερση του ιερού ναού πραγματοποιήθηκε από τα συνεργεία της ΔΑΝΕΤΑΛ του Δήμου Λαυρεωτικής με εργαζόμενους (οικοδόμοι, ξυλουργοί, ελαιοχρωματιστές) από το ειδικό πρόγραμμα για την απασχόληση ανέργων «55-67 ετών» που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη.
 
Σημαντική συμβολή στην αποπεράτωση του Ι.Ν. του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου καθώς και ιδιωτών.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
 
Τιμητικές πλακέτες έδωσε ο Διοικητής της 21ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων PATRIOT (21η ΜΚΒ) Αντισμήναρχος Κωνσταντίνος Καλτσάς στον Μητροπολίτη κ.κ. Νικόλαο, το Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της ΔΑΝΕΤΑΛ Χάρη Ζαγουρή για τη συμβολή τους στην ανέγερση του Ιερού Ναού.
 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ Χάρης Ζαγουρής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Γιάννης Αδάμης, παλιοί εργαζόμενοι και Διοικητές στην 21η ΜΚΒ, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος πιστών.
 
* Η 21η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων PATRIOT (21η ΜΚΒ) με Διοικητή τον Αντισμήναρχο Κωνσταντίνο Καλτσά υπάγεται στην «350 Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων» (350 ΠΚΒ) με Διοικητή τον Σμήναρχο (Ι) Αντώνιο Τσαλαμπούνη.
 
? Video: ?????? ????? ????