ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πολιτική κατηφόρα του Συριζαίου δημάρχου Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά, δεν έχει τέλος.0% έκπτωση σε προμήθειες της κατασκήνωσης.

Τελικά στο δήμο Λαυρεωτικής και ενώ νομίζαμε ότι θα έχουμε δει όλα, μετά την απευθείας ανάθεση των 8.000.000 για αγροτική οδοποιία με έκπτωση -9%, ενώ σε άλλα έργα δίνονται αντίστοιχα εκπτώσεις 45 και 50%, ο Συριζαίος Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς συνεχίζει να μας εκπλήσσει δυστυχώς δυσάρεστα κάθε μέρα.

Και το λέμε αυτό διότι ανακαλύψαμε ότι ακόμα και στην κατασκήνωση σε μικρά ποσά η έκπτωση που δίνεται για τις προμήθειες είναι του 0%.

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9%CE%94%CE%98%CE%A5%CE%A9%CE%9B1-1%CE%9D%CE%96

Έτσι αντιλαμβάνεται ο κύριος Λουκάς τη «χρηστή»διοίκηση στο δήμο Λαυρεωτικής.

The party is going on... για τους γνωστούς κουμπάρους και φίλους μ’ απευθείας ανάθεσης για 16 μήνες ακόμα και το γλέντι στα δημοτικά ταμεία να μην έχει τέλος!

Κύριε Λουκά ξεχνάτε ότι διαχειρίζεστε δημόσιο χρήμα και όχι δικό σας και θα έπρεπε να ήσασταν πολύ πιο προσεκτικός.

Οι ευθύνες του κ. Λουκά στην εγκληματική διαχείριση, των οικονομικών, αλλά και στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος είναι τεράστιες.

Ευθύνες όμως που έχουν και τα πολιτικά γιουσουφάκια του κυρίου Λουκά που συνεχίζουν να το στηρίζουν και να το ψηφίσουν συνεχώς ότι φέρνει στην οικονομική επιτροπή ή στο δημοτικό συμβούλιο.

Και λέμε 16 μήνες γιατί ο πολιτικός ψεύτης Συριζαίος δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς, θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί βέβαια με τα πολιτικά του γιουσουφάκια, που συνεχίζουν να το στηρίζουν γιατί θα φροντίσουμε εμείς αλλά και κάποιοι άλλοι πολύ πιο κεντρικά να θυμίσουμε στους δημότες της Λαυρεωτικής τι έχει γίνει ειδικά την τελευταία τετραετία.

Εμείς μόνο μία υπόσχεση μπορούμε να δώσουμε στην πολιτική καμόρα του δήμου Λαυρεωτικής.

Θα φροντίσουμε, θα παλέψουμε, και στο τέλος θα νικήσουμε και θα καταφέρουμε να στείλουμε στο σπίτι τους όλους αυτούς που σπαταλούν τα λεφτά των δημοτών της Λαυρεωτικής.