ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"O Δήμος Λαυρεωτικής συμμετέχει στο Πρόγραμμα Υποτροφιών που προσφέρουν τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ" - Διαβάστε Λεπτομέρειες, Όρους & Προϋποθέσεις - Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, προσφέρει μία (1) πλήρη υποτροφία διετούς φοίτησης σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους δημότες και μία (1) πλήρη υποτροφία μονοετούς φοίτησης σε έναν υπάλληλο του Δήμου Λαυρεωτικής.
 
Οι απόφοιτοι Λυκείου που επιθυμούν να φοιτήσουν καθώς και οι υπάλληλοι του Δήμου, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους έως και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στο mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, e-mail, τίτλος σπουδών πχ. απόφοιτος ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, κλπ).
 
Επιπλέον, όσοι ενδιαφερόμενοι/ες δεν επιλεγούν για την υποτροφία, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα χορηγήσει αυτόματα ειδική έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα προκειμένου να σπουδάσουν το επάγγελμα που επιθυμούν.
 
?️ Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις στο Link: https://bit.ly/3TiiVpE