ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαδημοτική συνεργασία Δήμων Ασπροπύργου & Μάνδρας –Ειδυλλίας

Σε σύμβαση που επικυρώνει τη διαδημοτική συνεργασία των Δήμων Ασπροπύργου και Μάνδρας-Ειδυλλίας,  για την παροχή τεχνικής υποστήριξης, στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας, προχώρησαν οι δήμαρχοι Ν. Μελετίου και Χ. Στάθης.

Όπως τονίζουν η  συνεργασία αυτή μεταξύ των δύο Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας της Δυτικής Αττικής αναβαθμίζει τις δυνατότητες των τεχνικών υπηρεσιών στην εκπόνηση μελετών και έργων και αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνει η νομοθεσία για την ανάπτυξη ανάλογων ενεργειών.

Η εμπειρία και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Ασπροπύργου θα υποστηρίζουν τη σύνταξη μελετών, τοπογραφικών, μηχανολογικών σχεδίων και θα αποτελούν από κοινού μέλη των αρμόδιων επιτροπών.

Η σύμβαση θα παρακολουθείται και θα αξιολογείται από κοινή επιτροπή αποτελούμενη από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους των δύο Δήμων.

Τόσο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου όσο και ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους προς τα υπηρεσιακά στελέχη για το περιεχόμενο της σύμβασης και δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν  το αντικείμενό της, επ’ ωφελεία των κατοίκων και δημοτών τους.