ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΟ Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας: Υπέροχη διοργάνωση στην Κιάφα, με αγάπη για το ποδήλατο και τη φύση

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες ποδηλάτου βουνού που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Μάνδρας «West Coast» υπό την αιγίδα του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης στη «φυσική πίστα» του Αγίου Γεωργίου Κιάφας.

Στο πλαίσιο των αγώνων που αποτελούν πλέον θεσμό για τους φίλους του αθλήματος την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα, έλαβαν χώρα το Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής και το 7ο MTB St. George Kiafas, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες αλλά και τους θεατές.

Τέσσερις άρτια σχεδιασμένες και ασφαλείς διαδρομές, υλοποιημένες από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Μάνδρας, φιλοξένησαν τις προσπάθειες των αθλητών, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα σχόλια για την επιτυχία της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δήμος μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού ήταν και φέτος πολύτιμος αρωγός της προσπάθειας, ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε διοργάνωση που αναδεικνύει το «ευ αγωνίζεσθαι» και το φυσικό κάλλος του τόπου μας.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής απονομές επάθλων στους νικητές έκαναν ο Δήμαρχος Χρήστος Ε.Στάθης, η Αντιδήμαρχος Σωτηρία Αργυρίου, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ Ευαγγελία Κουτσοδήμα, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μάνδρας Παναγιώτης Παπαϊωάννου και ο Ληξίαρχος Οινόης Σταύρος Λινάρδος.

 

*Φωτογραφικό υλικό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ποδηλατικού Συλλόγου West Coast