ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η My Grand Road μαζί με την Τροχαία Ελευσίνας συνεχίζουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας

Η 3η επίσκεψη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας πραγματοποιήθηκε στις 18/3/2022 με την συμμετοχή της Τροχαίας Ελευσίνας, όπως ενημερώνει σχετικό δελτίο τύπου. Ο έμπειρος Αστυνομικός της τροχαίας Αρχιφύλακας κ. Ράλλιος Κωνσταντίνος ενημέρωσε τους μαθητές για το λειτούργημά του καθώς επίσης και για την διαδικασία των προληπτικών ελέγχων που διενεργεί κατά τις ώρες εργασίας του.

Συγκεκριμένα έδειξε στους μαθητές την χρήση της συσκευής ανίχνευσης οινοπνεύματος (αλκοολόμετρο) σε οδηγούς αλλά και την συσκευή διαπίστωσης ταχύτητας ( ραντάρ) . Στη συνέχεια με «κακούς οδηγούς» τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και γονείς μαθητών πραγματοποιήθηκε εικονικός έλεγχος οχημάτων όπου διαπιστώθηκαν από τον Αστυνομικό της Τροχαίας διάφορες σοβαρές παραβάσεις, όπως η Μη χρήσης Ζώνης Ασφαλείας, χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, ανήλικο στη θέση του συνοδηγού, μεθυσμένος οδηγός καθώς, παράβαση της πινακίδας ΣΤΟΠ σε διασταύρωση και στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ.

H 3η επίσκεψη στέφθηκε με επιτυχία καθώς οι μαθητές του προγράμματος κατανόησαν την σημασία του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Τροχαίας και τον σκοπό της.
Οι μαθητές ρώτησαν τον Αστυνομικό της Τροχαίας διάφορες απορίες η οποίες και απαντήθηκαν.

 


Ο Αρχιφύλακας Ράλλιος Κωνσταντίνος της Τροχαίας Ελευσίνας έχει 29 χρόνια εμπειρία σε Υπηρεσίες Τροχαίας καθώς επίσης είναι και πατέρας 4 παιδιών.

Ευχαριστούμε τον διοικητή της Τροχαίας τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Ράπτη Βασίλειο καθώς και τον Αρχιφύλακα Ράλλιο Κωνσταντίνο για την αρωγή τους προκειμένου οι μαθητές να έχουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση στο θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και της Οδικής Ασφάλειας.