ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Μελέτης Αδάμ πλάκωσε στο ξύλο την αντιδήμαρχο Σωτηρία Αργυρίου. "Δεν έχει θέση ανάμεσα μας" είπε ο Δήμαρχος Χρήστος Στάθης που τον έπαψε από τα καθήκοντα του. (Έγγραφο)

Στη δίνη του κυκλώνα για άλλη μία φορά το Δημαρχείο της Μάνδρας, όπου προχθές Τετάρτη σημειώθηκαν πρωτοφανή γεγονότα για την ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής.


Ο άμισθος αντιδήμαρχος και εντεταλμένος σύμβουλος Μελέτης Αδάμ, ευρισκόμενος «εκτός ορίων» χτύπησε την αντιδήμαρχο συνάδελφό του Σωτηρία Αργυρίου, παρουσία του γενικού γραμματέα και του διευθυντή του δήμου, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες. Η κ. Σωτηρία Αργυρίου μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, Χρήστος Στάθης απέπεμψε τον Μελέτη Αδάμ από τη θέση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας και του εντεταλμένου συμβούλου Σχολικών Μονάδων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων και προετοιμάζει το έδαφος να τον θέσει και εκτός της δημοτικής παράταξής του. Είναι προφανές ότι όλα έγιναν στην σκιά των αποφάσεων του ποινικού δικαστηρίου για τις ευθύνες που είχαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες στις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας.