ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μάνδρα: Απολογείται ο 14χρονος για τον θάνατο του αδερφού του - Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, ο 14χρονος δεν έχει αντιληφθεί ότι πέθανε ο αδερφός του - Ζητά συνέχεια τους γονείς του

Ο 14χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης αναμένεται να ισχυριστεί

Ο 14χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης αναμένεται να ισχυριστεί

σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ότι «την καραμπίνα την είχε ο θανών, ο μπαμπάς τους την είχε κρυμμένη και ο θανών ανακάλυψε πού την είχε κρυμμένη. Την πήρε και πήγαν να κυνηγήσουν ένα αγριογούρουνο. Την έδωσε στον 14χρονο φερόμενο ως δράστη, πήγε ο θανών να τρομάξει το γουρούνι για να έρθει προς το μέρος τους, βγήκαν μαζί με το γουρούνι και η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε».

Ο συνήγορος του 14χρονου εξέφρασε για ακόμη μια φορά την σιγουριά του πως θα αποδειχθεί ότι ο θάνατος του 17χρονου προκλήθηκε από λάθος. Υποστήριξε, μάλιστα, πως το θύμα είχε βρει το κρυμμένο από τον πατέρα τους, σε σεντούκι, όπλο, καθώς και το φυσίγγι με σκάγια για κυνήγι αγριογούρουνου, με το οποίο δέχθηκε τον μοιραίο πυροβολισμό.

Ο κ. Βέρρας, μιλώντας στον Αντ1, εμφανίστηκε κάθετος ότι ο πατέρας δεν είχε αφήσει οπουδήποτε στο μαντρί τους σφαίρες ή φυσίγγια για το όπλο. Όπως υποστήριξε ο συνήγορος του, με το όπλο και το φυσίγγι που είχε βρει ο 17χρονος, πήγε για κυνήγι αγριογούρουνου, μαζί με τον 14χρονο αδελφό του και βοηθό του στην φύλαξη των ζώων τους. Εντόπισαν ένα γουρούνι, ο 17χρονος λόγω και του μεγαλύτερου όγκου του, πήγε να το τρομάξει για να μετακινηθεί από την θέση του και να το κατευθύνει για να κινηθεί προς το σημείο από όπου θα μπορούσε να το σημαδέψει και να το χτυπήσει ο 14χρονος και τότε ήταν που συνέβη το κακό.

Ο 14χρονος ζήτησε και απαίτησε να απολογηθεί άμεσα για όλα όσα είχαν συμβεί, αλλά δεν εισακούστηκε και δόθηκε προθεσμία για την Τρίτη και έως τότε είναι στην ΓΑΔΑ, ανέφερε ο συνήγορος του αδελφοκτόνου.

Ακόμη, ο Ιωάννης Βέρρας ερωτήθηκε για τις καταγγελίες που είχαν γίνει στο παρελθόν με αναφορές για κακομεταχείριση των παιδιών και άλλα προβλήματα στην οικογένεια, απαντώντας πως από πολλούς ελέγχους που έγιναν από κοινωνικές υπηρεσίες ουδέποτε προέκυψε το παραμικρό.

Πηγή: www.newsbomb.gr