ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μια υπέροχη γιορτή απόλαυσαν οι μικροί μας φίλοι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Μια υπέροχη γιορτή απόλαυσαν οι μικροί μας φίλοι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Μια υπέροχη αποκριάτικη γιορτή απόλαυσαν οι μικροί μας φίλοι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Το “Πολύχρωμο Καράβι” της συντοπίτισσας συγγραφέας Ελένης Παπαγεωργίου έγινε musical, θεατρικό παιχνίδι από την παιδική ομάδα του τμήματος Musical Theatre Kids του Πολυχώρου Έκφρασης και Δημιουργίας ΑπόΔΡΑΣΗ, με την έμπνευση και καθοδήγηση των εξαιρετικών θεατρολόγων-παιδαγωγών, Έφης Αλεξάνδρου και Μελίνας Γλωσσιώτη.

Μικροί και μεγάλοι μασκαρεμένοι και γεμάτοι κέφι χόρεψαν τραγούδησαν, ξεδίπλωσαν το πολύχρωμο γαϊτανάκι της αποκριάς.

Την εκδήλωση καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος κος Ευάγγελος Κυπαρίσσης ευχαριστώντας θερμά την ομάδα Έκφρασης και Δημιουργίας ΑπόΔΡΑΣΗ και τον Πρόεδρο κο Κώστα Γιαννέλο για την μακρόχρονη συνεργασία. Τους μικρούς ηθοποιούς και τους γονείς τους. Τον σύλλογο Διδασκόντων και Γονέων του Δημοτικού Μαραθώνα για την προβολή της εκδήλωσης.

Τους συλλόγους Γονέων 1ου και 2ου Δημοτικού Νέας Μάκρης και Αγίας Μαρίνας, Κάτω Σουλίου και 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης για την συμμετοχή.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων :

O Αντιδήμαρχος κος Χρήστος Στάμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αργύρης Λάσκος και Μάνος Γκινοσάτης. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαραθώνος κος Κώστας Λάσκος και ο σύμβουλος κος Παναγιώτης Γκιάλπης. Ο κος Νίκος Παπαργύρης από το ΔΣ της ΚΕΔΜΑ κ.α.