ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Λίγο μετά το Πάσχα η ανακοίνωση  της ενωτικής υποψηφιότητας(πρώην δημάρχου) στο δήμο Μαραθώνα

Λίγο μετά το Πάσχα η ανακοίνωση της ενωτικής υποψηφιότητας(πρώην δημάρχου) στο δήμο Μαραθώνα

Ενώ βρισκόμαστε λιγότερο από 200 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, στο δήμο Μαραθώνα οι σίγουρες  υποψηφιότητες μέχρι στιγμής είναι του νυν Δημάρχου κ. Στέργιου Τσίρκα  και της λαϊκής συσπείρωσης. 

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι διερωτούνται εάν θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα και πότε θα ανακοινωθεί αυτή, γιατί πριν λίγο καιρό είχε δει το φως της δημοσιότητας υποψηφιότητα ενός πρώην Δημάρχου.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Attica today, η υποψηφιότητα αυτή θα γίνει πράξη λίγο μετά  το Πάσχα  και αυτό όχι γιατί ήταν επιλογή του υποψηφίου δημάρχου, αλλά επειδή ένα  προσωπικό του γεγονός  φέρνει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας λίγο πιο αργά από ότι ήταν να γίνει.

Όπως σας έχουμε πει η  κίνηση αυτή είναι ενωτική  και φέρνει την υπογραφή δύο πρώην υποψηφίων δημάρχων αλλά και στελεχών  από τους συνδυασμούς τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος θα έχει να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο πρόβλημα, και αυτό δεν είναι άλλο από τη συγκρότηση του συνδυασμού, διότι πολλοί  είναι αυτοί που  θέλουν να είναι υποψήφιοι μαζί του, με αποτέλεσμα να έχει έναν ευχάριστο πολιτικό πονοκέφαλο. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο,  γιατί άλλοι τόσοι θα μείνουν απ έξω.

Υπομονή λοιπόν λίγο μετά το Πάσχα, αφού μετά την ανάστασή του Θεανθρώπου, θα έρθει και η Ανάσταση του δήμου Μαραθώνα.