ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων κουταβιών από τον Δήμο Μαραθώνος την Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων κουταβιών από τον Δήμο Μαραθώνος την Κυριακή 30 Απριλίου 2023

4 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα αδέσποτων, μια ημέρα που μας υπενθυμίζει την διαρκή φροντίδα που χρειάζονται αυτά τα πλάσματα από όλους μας.

 Ο Δήμος Μαραθώνος, πάντα δυναμικός και ευαισθητοποιημένος στο θέμα της προστασίας και της ευζωίας των ζώων συντροφιάς αλλά και της ενίσχυσης της φιλοζωίας του πληθυσμού μας, προσκαλεί όλους τους δημότες στην ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων κουταβιών που διοργανώνει, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου στην παραλία Νέας Μάκρης κατά τις ώρες 11.00-14.00.

 Η διοργάνωση είναι της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» με συμμετοχή και σχολικών κοινοτήτων μας και εθελοντών.

 Παράλληλα, ο Δήμος Μαραθώνος συνεχίζει την εφαρμογή πρωτοποριακών προγραμμάτων διαχείρισης και ευζωίας αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, την ενημερωτική καμπάνια ευαισθητοποίησης μαθητών και εκπαιδευτικών και πλήθος άλλων δράσεων μέριμνας για τα ζώα.

 Αναμένουμε την συμμετοχή των δημοτών μας και υπενθυμίζουμε ότι υιοθετώντας ένα αδέσποτο, του δίνουμε ζωή και συμβάλλουμε έμπρακτα στη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων.

 Για πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε την υπεύθυνη της διοργάνωσης και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Ελευθερία Χατζηγαβριήλ στους αριθμούς 22943-20957 και 22943-20972.

Σας περιμένουμε.