ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τσίρκας απέναντι στούς  Μέξη-( Λιβαθινό- Χατζηγιάννη)
Featured

Τσίρκας απέναντι στούς Μέξη-( Λιβαθινό- Χατζηγιάννη)

Από τώρα άρχισαν να πανηγυρίζουν ο Τσίρκας και οι συνεργάτες του ότι δεν έχουν αντίπαλο στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι με δηλώσεις τους πλέον προκαλούν τους ψηφοφόρους όχι μόνο να τους ψηφίσουν αλλά και να τους δώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό που μπορεί να έχει πάρει παράταξη στο Δήμο του Μαραθώνα.

Καλά θυμούνται κάποιοι από τις προηγούμενες εκλογές τότε που ο πρώην δήμαρχος Λοΐζος μιλούσε για ότι θα πάρει ποσοστά Τσαουσέσκου και μετά την εμφάνιση του Ψινάκη να βρεθεί με ένα ποσοστό πολύ χαμηλό στην διεκδίκηση της δημαρχίας.

Αυτο που κάνουν πλέον οι δημοτικοί σύμβουλοι του δημάρχου ΤΣΙΡΚΑ είναι ποιος θα κάνει τα περισσότερα ρουσφέτια στον Δήμο ΜΑΡΑΘΩΝΑ και αλλάζουν λάμπες, πετάνε κλαδιά, λίγο πίσσα στις λακούβες και η ζωή συνεχίζεται.

Είναι φανερό ότι έχει και την στήριξη των πρώην Δημάρχων Τζιλαβη, Λοιζου, Ζαγάρη, για τις εκλογες παρότι πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε.

Απέναντι του μάλλον θα έχει Μεξη, Λιβαθινο, Χατζηγιάννη και πολλούς δημοτικούς συμβούλους που ψάχνονται με ποιον θα κατέβουν στις εκλογες Πατερακη Θεοδωριδης Μεγαγιάννης Λάσκος Μυλωνα κτλ.

Υπομονή λένε κάποιοι άλλοι είναι νωρίς και οι ψύχραιμοι μετά το Πάσχα.

Αυτό που ενοχλεί τους περισσότερους είναι η απαξίωση του Μαραθωνα αλλά και η ανυπαρξία της δημοτικής αρχής.

Πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου δεν υπάρχει ενδιαφέρον υποψηφίων και πολλοί είναι αυτοί που καταλογίζουν τεράστια λάθη και στους ψηφοφόρους με την εκλογή Ψινάκη.

Υπομονή έχουμε χρόνο να πούμε πολλά, αλλά περισότερα να δούμε ….