ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσημη πρώτη για τη λειτουργία Ιατρείου στο Γραμματικό

Παρουσία του Δήμαρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα, ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Γραμματικού, το πρωί της Πέμπτης 4 Μαρτίου, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Κοινοτικού Καταστήματος στο Γραμματικό.

Τα ραντεβού των ασθενών που επιθυμούσαν συνταγογράφηση – κλινική εξέταση, είχαν ήδη κλειστεί από τις προηγούμενες ημέρες, οπότε από τις 10.00 έως και τη 13.00 ανά εικοσάλεπτο, η γιατρός με τη νοσηλεύτρια εξυπηρέτησαν τους πολίτες, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Ο Δήμαρχος κ. Τσίρκας ευχήθηκε «καλή αρχή» ενώ το παρόν έδωσαν επίσης, οι: Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πέππας, Αντιδήμαρχοι Χρήστος Στάμος και Αργύρης Λάσκος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Υγείας Γιώργος Ζορμπάς, η Πρόεδρος του Τοπικού Αγγελική Αβραμίδου, ο σύμβουλος Δήμαρχου σε θέματα Γραμματικού Αναστάσιος Χρυσίνας και ο Συντονιστής – Διευθυντής ΕΣΥ κ. Σακελλάρης.

Υπενθυμίζεται ότι η συνταγογράφηση και η εξέταση ασθενών θα γίνεται δωρεάν και θα εξυπηρετούνται πολίτες από το Γραμματικό και τις όμορες περιοχές. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22940-61200 και 22943-20959.