ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μυστικός Δείπνος στη Νέα Μάκρη με θέμα τις  δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

Μυστικός Δείπνος στη Νέα Μάκρη με θέμα τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

Ήρθε πριν λίγο ένα πουλάκι, ξέρετε από αυτά που κελαηδάνε καλά και τα λένε όλα και μας κελάηδησε ότι, έγινε χθές το βράδυ σε μεζονέτα με πισίνα στη Νέα Μάκρη, ένας Μυστικός Δείπνος μεταξύ στελεχών για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την υποψηφιότητα κάποιου, που δεν προέρχεται από αυτή την κοινότητα.

Από όσα  μας είπε το πουλάκι παρευρέθησαν  νυν δημοτικοί σύμβουλοι, ένας πρώην δημοτικός σύμβουλος από το Κάτω Σούλι,  τρεις πρώην από τον πρώην δήμο Μαραθώνα  και 5-6 γιατροί, ενώ δεν μας αποκάλυψε και άλλα τρία ονόματα όπως μας είπε τα οποία δεν πρέπει να γραφτούν γιατί είναι πολύ μεγάλες εκπλήξεις.

Στο  τραπέζι λοιπόν, κάποιοι  που και στις προηγούμενες εκλογές είχαν βρεθεί και λίγο στο στόχαστρο, ζήτησαν από τον αρχηγό να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα σενάρια που κυκλοφορούν. Θα είναι τελικά ή δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές;

Έμειναν όμως και αυτοί με την απορία και στην αναμονή, αφού ο αρχηγός τους παρέπεμψε για ανακοινώσεις, σε πολύ λίγες ημέρες, αφού άλλωστε και ο χρόνος μαζεύει. Αλλά όπως μας είπε το πουλάκι η απάντησή μάλλον θα είναι θετική και μάλλον θα ΓΙΑΤΡΕΥΤΟΥΝ οι πληγές του δήμου Μαραθώνα.

Τελικά άλλον περιμένουν κάποιοι για υποψήφιο και άλλος θα τους βγει.

Πάντως η υποψηφιότητα του δεν θα ακουστεί μέχρι τον Άρη, αλλά θα προσγειώσει όλους αυτούς που θέλουν να ακουστεί μέχρι τον Άρη, η υποψηφιότητα κάποιου άλλου.