ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Την Δευτέρα 19 Ιουνίου ξεκινά η θερινή πεζοδρόμηση της παραλίας Νέας Μάκρης
Featured

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου ξεκινά η θερινή πεζοδρόμηση της παραλίας Νέας Μάκρης

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 19 Ιουνίου ξεκινά η καθιερωμένη πεζοδρόμηση της παραλίας Νέας Μάκρης που θα ισχύει καθημερινά τις ώρες 19.00-02.00 κατά τους θερινούς μήνες.

▪Συγκεκριμένα, η πεζοδρόμηση θα εφαρμοστεί:

 Στο τμήμα της παραλιακής Λ. Ποσειδώνος, μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Μωσαίου και

 Στο τμήμα της οδού Αγ. Κωνσταντίνου, από το ύψος της οδού Μωσαίου έως την παραλιακή Λ. Ποσειδώνος (εκτροπή κυκλοφορίας οχημάτων προς την οδό Μωσαίου)

▪Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της Λ. Ποσειδώνος, μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Μωσαίου, με μονοδρόμηση προς τα βόρεια κατά το επόμενο τμήμα, μεταξύ των οδών Μωσαίου και Αφροδίτης

 Μετά την οδό Μωσαίου θα εφαρμοστεί η μονοδρόμηση και θα διατηρηθεί η δυνατότητα πρόσβασης των οχημάτων στην Λ. Ποσειδώνος και στις κάθετες οδούς

 Υπενθυμίζουμε ότι κατά τις ώρες 19.00-02.00 που ισχύει η πεζοδρόμηση, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της Λ. Ποσειδώνος.

Ο Δήμος Μαραθώνος παρέχει 5 υπαίθριους χώρους δωρεάν στάθμευσης, ένας εκ των οποίων είναι ευγενική παραχώρηση του κ. Κλέαρχου Μπέλλου, ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας «Τράτα» και τον ευχαριστούμε θερμά.