ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της χειμερινής σεζόν του ΚΔΑΠ του Δήμου Μαραθώνος

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της χειμερινής σεζόν του ΚΔΑΠ του Δήμου Μαραθώνος

Με πραγματικά συγκινητική ανταπόκριση των γονέων, πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της χειμερινής σεζόν του ΚΔΑΠ του Δήμου Μαραθώνος, όπου οι εκπαιδευτικοί μας έδειξαν δείγμα της δουλειάς τους σε αγαστη συνεργασία με τα ξεχωριστά και υπέροχα παιδιά μας!

Τη γιορτή επιμελήθηκαν:

 Από το Εργαστήρι Κλασικής Κιθάρας η εκπαιδευτικός Ξένια Μπρισίμη, με δύο ομάδες παιδιών που έπαιξαν το παιδικό τραγούδι "Τι χαρά, τι χαρά", καθώς και την "Ωδή στη χαρά" του Μπετόβεν.

 Από το Εργαστήρι Παραμυθογνωσιας-Ταξιδίου στη Γνώση οι εκπαιδευτικοί Βέρα Μιχαλιού και Μαρία Παρούσου, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Εικαστικών της εκπαιδευτικού κυρίας Γιώτας Στεργίου, που παρουσίασαν ένα θεατρικό αναλόγιο της κυρίας Βέρας Μιχαλιού με τίτλο "Εκεί που βρίσκεται η αγάπη", όπου τα σκηνικά της παράστασης διαμόρφωσε μαζί με τα παιδιά μας η κυρία Γιώτα Στεργίου.

 Από το Τμήμα Γυμναστικής οι εκπαιδευτικοί Μυλωνάς Κωνσταντίνος, Νάντια Πέππα και Λίτσα Ζορμπά, που παρουσίασαν σε δύο ομάδες τσουβαλοδρομίες και αυγομαχίες και τα παιδιά συμμετείχαν με ιδιαίτερη χαρά σε έναν υγιή συναγωνισμό!

 Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους όλο το χειμώνα καθώς και στους αγαπημένους μας γονείς καλό καλοκαίρι!

 Για την ανάρτηση των φωτογραφιών των παιδιών, έχει δοθεί η έγκριση από τους γονείς.