ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Γιώργος Νησιώτης η πιο δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της «Πορεία Πράξης» του Στέργιου Τσίρκα

Γιώργος Νησιώτης η πιο δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της «Πορεία Πράξης» του Στέργιου Τσίρκα

Γιώργος Νησιώτης, δημοτικός σύμβουλος με μακρά θητεία παρουσίας και προσφοράς στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας και ο οποιος έχει αφήσει το προσωπικό του αποτύπωμα στην αυτοδιοικητική του πορεία.

Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 θα συμπορευτεί με τη «Πορεία Πράξης», ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουν για ένα ακόμα ποιοτικότερο τόπο για ολες και όλους εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας.

Η δήλωση του Στέργιου Τσίρκα: «Με τον Γιώργο Νησιώτη βρισκόμαστε επί σειρά ετών στα αυτοδιοικητικά έδρανα του Δήμου μας έχοντας αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση. Αναγνώριζα πάντα το πάθος του για προσφορά, το πείσμα και την μαχητικότητά του για το κοινό καλό. Η βαθιά γνώση για τα προβλήματα του τόπου μας και η εμπειρία του είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσουν το Δήμο μας και την παράταξή μας.

Με πολλή χαρά τον καλωσορίζω στην «Πορεία Πράξης» και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!»

Γιώργος Νισιώτης: «Αγαπημένοι μου φίλοι, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας και την ευημερία των συνδημοτών μας δηλώνω παρών στο κάλεσμα του Δημάρχου και συμπορεύομαι μαζί του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Στην «Πορεία Πράξης» εκτός από κοινές αρχές και αξίες βρίσκω και αγαπημένους φίλους, συναγωνιστές, με τους οποίους θα οδηγήσουμε τον Δήμο Μαραθώνα ψηλά! Η επιτυχία είναι μονόδρομος!»