ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πορεία Πράξης» του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα, ο Ιάκωβος Αρμάος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πορεία Πράξης» του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα, ο Ιάκωβος Αρμάος

Με μία λιτή ανακοίνωση, o πρώην δημοτικός σύμβουλος κύριος Ιάκωβος Αρμάος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Μαραθώνα κ Στέργιο Tσίρκα.

Η ανακοίνωση του κ. Αρμάου:

"Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες Νέας Μάκρης – Μαραθώνος – Γραμματικού – Βαρνάβα

Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου, να συνεργαστώ και να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα.

Με τον κ. Τσίρκα, τον φίλο Στέργιο, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ενώ έχουμε συνεργαστεί κατά το παρελθόν, ιδιαίτερα επιτυχημένα, θα έλεγα.

Παρά τις όποιες διαφορές μας, έχουμε κοινά σημεία: θέληση για πρόοδο και προκοπή, περισσότερη δουλειά και λιγότερα λόγια, πρακτική σκέψη και αποτελεσματικότητα στις δράσεις μας.

Στις ασφυκτικές -είναι αλήθεια- πιέσεις, τις οποίες δέχομαι εδώ και πολλούς μήνες, από φίλους και γνωστούς (προκειμένου ν’ ασχοληθώ) είχα τονίσει εξ αρχής, πως εάν ήταν να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα, θα ήταν μόνο στο πλευρό του Δημάρχου. Και τούτο, επειδή είμαι πεπεισμένος πως μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για ισότιμη ανάπτυξη όλων των περιοχών του ενιαίου μας Δήμου!

Επειδή, έχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις, το σχέδιο.

Επειδή, όχι μόνο δεν μας φοβίζει η σκληρή δουλειά, αλλά πιστεύουμε σε αυτήν.

Επειδή, από κοινού μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Σας ευχαριστώ".

Ιάκωβος Αρμάος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗΣ» του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα.

Υ.Γ. ο Ιάκωβος Αρμάος είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός και διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στη Νέα Μάκρη. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ».