ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πορεία Πράξης» του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα, ο Άγγελος Λένας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πορεία Πράξης» του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα, ο Άγγελος Λένας

Υποδεχόμαστε στην «Πορεία Πράξης» τον Άγγελο Λένα!

Κατάγεται από τον Μαραθώνα όπου και διαμένει. Σπούδασε πληροφορική, IT/Computer Science στο Mediterranean College και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ – Hellenic Open University. Έχει επίσης παρακολουθήσει στο ΕΑΠ μαθήματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών – Organization Management and Leadership και μιλάει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα.

Εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ όπου έχει προσφέρει διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες, καθώς και τεχνική υποστήριξη σε software και hardware υπολογιστών, σχεδιασμό δικτύων ύδρευσης, ηλεκτρονικών συστημάτων, βιομηχανικό αυτοματισμό κ.α.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Μαραθώνα, του ΔΗΘΕΜΑ, του Μ.Ε.Σ.ΜΑ., του Λαογραφικού Μουσείου Μαραθώνα και είναι μέλος του Συλλόγου «Ο Τύμβος» παραλίας Μαραθώνα, της Αδελφότητας Ηπειρωτών Μαραθώνα - Νέας Μάκρης - Ραφήνας και της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας της ΕΥΔΑΠ, παράλληλα με την ανιδιοτελή του προσφορά προς τον πολίτη και τον Μαραθώνα.

Με την οργανωτικότητα, την ομαδικότητα, την επιμονή και πάντα με ήθος και ειλικρίνεια προς τους συνδημότες του, εντάσσεται στο δυναμικό της «Πορείας Πράξης» και επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο μας με όλες του τις δυνάμεις.

Άγγελε Λένα,β καλή επιτυχία!