ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Αντώνης Δεληχάτσιος στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Ο Αντώνης Δεληχάτσιος στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Και ο Αντώνης Δεληχάτσιος στην «Πορεία Πράξης».

Ο Αντώνης Δεληχάτσιος κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στον Νέο Βουτζά τα τελευταία 30 χρόνια.

Σπούδασε στη Γερμανία Οικονομικές Επιστήμες (Betriebswirtschaft) και ειναι κατοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδων (MSC) απο το Πανεπιστήμιο Πειραιά στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Εργάστηκε στη Γερμανία, σε πολυεθνική στην Ελλάδα ως Οικονομικός Διευθυντής και στον Τραπεζικό Κλάδο ως Διευθυντής Καταστημάτων, ολοκληρώνοντας την καριέρα του ως Διευθυντής του Δικτύου Καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι μέρος της ζωής του: Από τα φοιτητικά του χρόνια ως Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών, καθώς και στην εργασιακή του πορεία ως Πρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων, ως μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλλήλων ΟΤΟΕ, ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ σε Διεθνή Συνέδρια.

Διετέλεσε μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων και σήμερα είναι μέλος της Οικονομικής Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ), θεσμικό όργανο για την προώθηση του Κοινωνικού Διαλόγου.

Συμμετέχει στην «Πορεία Πράξης» ενεργά από την ημέρα που ιδρύθηκε και βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα ως άμισθος Ειδικός Σύμβουλός του.

Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Πορεία Πράξης», ώστε να συμβάλει στην ολοκλήρωση του έργου που ξεκίνησε το 2019 για έναν σύγχρονο, οραματικό και δημιουργικό Δήμο, ο οποίος θα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών.

Antonis Delichatsios καλή επιτυχία!