ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Νίκος Κανελλόπουλος στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Ο Νίκος Κανελλόπουλος στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Η «Πορεία Πράξης» καλωσορίζει τον Νίκο Κανελλόπουλο.

Είναι 58 ετών και καθηγητής Φυσικής στην ιδιωτική εκπαίδευση. Από το 1978 επέλεγε ως τόπο παραθερισμού τη Νέα Μάκρη και από το 1990 κατοικεί πλέον μόνιμα. Από το 1996 έως το 2013 διατηρούσε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στην περιοχή.

Έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία, την ενσωμάτωσε στην εκπαιδευτική του επαγγελματική δραστηριότητα και γι’ αυτόν τον λόγο ίδρυσε το 2006 το πρώτο διαδικτυακό φροντιστήριο στην Ελλάδα, το οποίο συνεχίζει τη λειτουργία του μέχρι και σήμερα.

Η ικανότητά του να προσαρμόζει τις νέες τεχνολογίες στις ανάγκες του σήμερα, θα φανεί όπως πιστεύει, ιδιαίτερα χρήσιμη στο όραμα που έχουμε για τον Δήμο μας.

Η ενασχόλησή του με την πολιτική είναι προσωπική του ανάγκη, καθώς θέλει να έχει πεδίο έκφρασης η δημιουργικότητα και η προσφορά του στον συνάνθρωπο. Στόχος του είναι η διάθεση του αυτή να λειτουργήσει προς όφελος των συμπολιτών του, δημιουργώντας τις συνθήκες που απαιτούνται ώστε ο τόπος μας να αποκτήσει νέες προοπτικές ανάπτυξης και να γίνει ένας Δήμος πρότυπο.

Νίκο Κανελλόπουλε καλή επιτυχία!