ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η Ουρανία-Ιωάννα Καλαφατά στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Η Ουρανία-Ιωάννα Καλαφατά στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Υποδεχόμαστε στην «Πορεία Πράξης» την Ουρανία-Ιωάννα Καλαφατά.

Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, απόφοιτη του Τμήματος Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου «The University of Greenwich» του Λονδίνου (1996-2002) και μέλος του ΤΕΕ από το 2003.

Γεννημένη στην Αθήνα, μητέρα ενός αγοριού 12 ετών και μόνιμη κάτοικος Νέας Μάκρης τα τελευταία 20 χρόνια.

Το έτος 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί σε πληθώρα αρχιτεκτονικών γραφείων στη χώρα μας και το εξωτερικό, αποκτώντας εμπειρία σε ένα μεγάλο εύρος κτιριακών θεμάτων.

Από το 2009 έως σήμερα δραστηριοποιείται στους τομείς Μελέτη - Κατασκευή - Επίβλεψη κατοικιών καθώς και επαγγελματικών χώρων, ανακαινίσεις και διακόσμηση εσωτερικών χώρων - Ειδικές κατασκευές.

Είναι πτυχιούχος IPMA στο επίπεδο D ‐ «Advanced Project Management ‐ Professional Education» από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2020‐2021) και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις μεταπτυχιακές της σπουδές «Executive MBA» στο Πανεπιστήμιο του Bolton του Ηνωμένου Βασιλείου (2022 - 2023).

Η τελειότητα και η εργονομία είναι πάντα προτεραιότητές της και οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες εκφράζονται σε κάθε της project ανεξαρτήτου κλίμακας.

Δραστήρια προσωπικότητα, καταρτισμένη επαγγελματίας παρέχει σχεδιασμό υψηλής ποιότητας που προσφέρει ρεαλιστικά και εφικτά έργα, χωρίς συμβιβασμούς στη δημιουργικότητα.

Μια από τις πιο σημαντικές συνεισφορές της στο Δήμο Μαραθώνος ήταν η αφιλοκερδής εκπόνηση της μελέτης του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του αύλειου σχολικού χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης.

Επικοινωνιακή, άριστη στον συντονισμό και τη διαχείριση των projects, καταφέρνει όχι μόνο να επιτυγχάνει τους στόχους της, αλλά και να κερδίζει ταυτόχρονα το σεβασμό και την εκτίμηση των συνεργατών της.

Ιωάννα Καλαφατά καλή επιτυχία!