ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Χρήστος Χρόνης στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Ο Χρήστος Χρόνης στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Ο Χρήστος Χρόνης στην «Πορεία Πράξης».

Είναι 51 ετών και πατέρας ενός γιού. Γεννήθηκε στο Πασαλιμάνι από όπου και αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Παύλος» (St. Paul) και από το 2004 ζει μόνιμα στη Νέα Μάκρη με την οικογένειά του.

Σπούδασε Λογιστική & Χρηματοοικονομικά στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Ναυτιλιακή και Λιμενική Διοίκηση από το Τμήμα Οικονομικών & Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επί είκοσι τέσσερα χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Διοικητικός Υπάλληλος, Οικονομικός Αναλυτής και Λογιστής. Επίσης, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και τη μουσική.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης, αντιπρόεδρος του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης, μέλος της Ένωσης Γονέων και της «Δύναμης Πολιτών» Δήμου Μαραθώνα.

Θέτει υποψηφιότητα με την «Πορεία Πράξης» για το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Μάκρης γιατί θέλει να συμβάλλει στην προσπάθεια επιπλέον ανάπτυξης της περιοχής και στην εξεύρεση καλύτερων δυνατών λύσεων για τον Μαραθώνα με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Christos Chronis καλή επιτυχία!