ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η Έλλη Δαμίγου στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Η Έλλη Δαμίγου στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Υποδεχόμαστε στην «Πορεία Πράξης» την Έλλη Δαμίγου.

Ως απόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και τη Δημόσια Διοίκηση, κατέχει ένα ευρύ φάσμα γνώσης και αντίληψης για τις πολιτικές διαδικασίες και τις κοινωνικές δομές.

Με μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και την Πολιτική, διαθέτει την απαραίτητη γνώση για τα θέματα των ευρωπαϊκών σχέσεων και την κοινοτική νομοθεσία που επηρεάζουν άμεσα και την περιοχή μας.

Επιπρόσθετα, η εμπειρία της σε ευρωπαϊκά προγράμματα, της προσφέρει πολύτιμη και ευρεία κατανόηση των ευρωπαϊκών πολιτικών και των μηχανισμών χρηματοδότησης, που μπορούν να ωφελήσουν τον τοπικό πληθυσμό.

Μιλά αγγλικά και γαλλικά και διαθέτει μια πολυπολιτισμική προσέγγιση και ικανότητα να επικοινωνεί με διαφορετικούς πολιτισμούς και κοινότητες. Αυτή η διεθνής οπτική μπορεί να καταστεί πολύτιμη για την προώθηση της συνεργασίας και της ενότητας στον Δήμο Μαραθώνα.

Η εξειδίκευσή της στην πολιτική, η ευρωπαϊκή αντίληψη των θεμάτων, καθώς και η εμπειρία της στα ευρωπαϊκά προγράμματα, θα προσφέρουν ένα πλούσιο υπόβαθρο για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της περιοχής και την υπεράσπιση των συμφερόντων της τοπικής κοινότητας.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο των πιστοποιήσεων εταιρειών με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα (ISO 9001,14001,45001) σε σχέση με την ποιότητα, το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Ως μητέρα δύο παιδιών, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα ζητήματα παιδείας, υγείας και ασφάλειας, θέματα που θα ενσωματώσει στην πολιτική της προσέγγιση.

Υπήρξε αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής για πολλά χρόνια και θέλει να προωθήσει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό που συνδέονται με την προστασία του περιβάλλοντος και έτσι συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη του τόπου και εξασφαλίζουν τις επόμενες γενιές.

Συντάσσεται με την «Πορεία Πράξης» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, για να προσφέρει και να συμβάλλει με την κατάρτιση και τη γνώση της, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών του Δήμου μας.

Elli Damigou καλή επιτυχία!