ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η Αριστέα Παπαγγέλου στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Η Αριστέα Παπαγγέλου στην παράταξη "Πορεία Πράξης" του Στέργιου Τσίρκα

Καλωσορίζουμε στην «Πορεία Πράξης» την Αριστέα Παπαγγέλου.

Μεγάλωσε στην Κυψέλη και από μικρό παιδί παραθέριζε τα καλοκαίρια στο Σχινιά.

Από το 2014 κατοικεί μόνιμα στον Συνεταιρισμό Δικαστικών Υπαλλήλων, εκτός από διάστημα 7 μηνών που έζησε στο Νότιο Λίβανο.

Φοίτησε στο Αθλητικό Σχολείο και στη συνέχεια σπούδασε Marketing-Management στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Είναι βιοτέχνης και παράγει εξαρτήματα ανελκυστήρων, συνεχίζοντας και επεκτείνοντας την οικογενειακή της επιχείρηση ως τρίτη γενιά.

Υπήρξε επί 25 χρόνια αθλήτρια καλαθοσφαίρισης με Πανελλήνιες διακρίσεις.

Πιστεύει στον εθελοντισμό και υπήρξε εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, καθώς και σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις. Επιπλέον, είναι μέλος της Φιλοζωικής Μαραθώνα.

Η Αριστέα αγαπά τον τόπο της και τον θεωρεί ευλογημένο. Συμμερίζεται το όραμα του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα και έτσι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρώτη φορά με την «Πορεία Πράξης» για δημοτική σύμβουλος στον Μαραθώνα, γιατί θέλει να βοηθήσει με τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία της στην επιπλέον ανάπτυξη του τόπου μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στην ιστορία του.

Πιστεύει πως όλοι μαζί οφείλουμε να στηρίξουμε μια υγιή προσπάθεια, ώστε η πόλη μας να αποτελέσει πρότυπο για την Αττική και την Ελλάδα.

Aristea Papagelou καλή επιτυχία!

#tsirkas_poreia_dimiourgias #poreia_praxis #poreia_dimiourgias