Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 30 Μαρτίου σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τρίτη φορά στον Δήμο Μαραθώνα και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Βαρνάβα, η διεξαγωγή προληπτικού δειγματοληπτικού ελέγχου με τη μέθοδο των rapid test ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19.
Συνολικά εξετάστηκαν 141 άτομα και ήταν όλα αρνητικά.
Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημοτικό σχολείο Βαρνάβα και διήρκεσε από τις 10.00 ως τις 14.45.
«Εξετάστηκαν δειγματοληπτικά 141 άτομα και δεν βρέθηκε κανένα θετικό. Ευχαριστώ θερμά τον ΕΟΔΥ που για ακόμα μια φορά αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας. Συνεχίζουμε μαζί τον κοινό αγώνα κατά της πανδημίας. Εφαρμόζουμε πιστά τα μέτρα, κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε τις μετακινήσεις. Ο δρόμος είναι μεγάλος αλλά με υπομονή και βέβαια με τον εμβολιασμό, θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς κόπο. Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά άφοβα τους δικούς μας ανθρώπους», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

