ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη

Ο ανύπαρκτος εδώ και πολλά χρόνια από τα πολιτικά δρώμενα του δήμου Μαραθώνος και υποψήφιος δήμαρχος κ. Παπουτσής βρέθηκε να ζητάει τα ρέστα από τον Στέργιο Τσίρκα για το θέμα του ΧΥΤΥ Γραμματικού.

Τρικυμία εν κρανίο όταν προσπαθείς να χτυπήσεις τον Στέργιο Τσίρκα, που έχει καταφέρει στα τέσσερα χρόνια που είναι Δήμαρχος να μην πέσει ούτε μια χούφτα σκουπίδια στον ΧΥΤΥ Γραμματικού, να δίνει ένα άνισο αγώνα απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα και να έχει πετύχει την έναρξη ενός διαλόγου με την Περιφέρεια για την χρησιμοποίηση του εν λόγω χώρου για εγκατάσταση μονάδας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πόσο άσχετος μπορεί να είστε με το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού κ. Παπουτσή που να μην γνωρίζετε ότι δίνονται εδώ και τέσσερα χρόνια συνεχείς παρατάσεις και αυτή η απόφαση της Περιφέρειας είναι η πολλοστή που αναρτά για το εν λόγω θέμα;

Μάθαμε βέβαια από την ανακοίνωση σας κ. Παπουτσή ότι είστε υπέρ της εγκατάστασης εργοστασίων καύσης σκουπιδιών και μην πείτε ότι παρερμηνεύουμε τα λεγόμενα σας, γιατί αυτό ακριβώς σημαίνει η φράση σας «Θα επιμείνουμε σθεναρά στις ρεαλιστικές λύσεις των σύγχρονων μεθόδων ενεργειακής εκμετάλλευσης του υπολείμματος». Μήπως κ. Παπουτσή ανήκετε σε αυτούς που παρακαλούν για τη λειτουργία του ΧΥΤΥ Γραμματικού και εποφθαλμιούν σε οικονομικά οφέλη; Γιατί εδώ ταιριάζει γάντι η φράση «είναι πολλά τα λεφτά Άρη».

Συνεχίστε έτσι και στο τέλος βλέπουμε να μετονομάζετε το συνδυασμό σας σε «ΕΜΕΙΣ κι ΕΜΕΙΣ μείναμε».