ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας λόγω της διεξαγωγής του "8ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα" την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας λόγω της διεξαγωγής του "8ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα" την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας λόγω της διεξαγωγής του 8ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα (Κυριακή 1/10/2023)

Ανακοινωνουμε την προσωρινή, σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Κυριακή 01/10/2023, στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Μαραθώνα, ως εξής:

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής και της συμβολής της με την οδό Διονύσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 10.30΄. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Μαραθώνα προς Αθήνα, θα διεξάγεται ως εξής: Δημοκρατίας – Αρτέμιδος - Φειδιππίδου, όπου θα υπάρχει δυνατότητα κάθετης διέλευσης οχημάτων.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Σάββα Τζιλάβη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 10.00΄- 11.00΄. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Μαραθώνα προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της Λ. Διονύσου.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σάββα Τζιλάβη και της Λ. Διονύσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 10.30΄ - 11.30΄. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: - Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα: δεξιά Παπαπολίτη - αριστερά Λ. Ποσειδώνος (παραλιακή Ν. Μάκρης). - Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Διόνυσο και Πεντέλη: αριστερά οδός 102 (προς Αγ. Εφραίμ).
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Μαραθωνομάχων (Τύμβος), ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 09.30΄ - 10.30΄. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.
  • Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της (είσοδος, έξοδος, περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα), κατά τις ώρες 09.30΄- 11.30΄. Η κυκλοφορία από και προς τον Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάτω Σουλίου και της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 13.30΄. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Στέργιος Τσίρκας

Manos Georgatos